Gepubliceerd op 3 september 2021

Chris de Groot nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Chris de Groot is de nieuwste aanwinst van MKB-adviesbureau Thexton Armstrong. Zowel Chris als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking in regio Woerden / Alphen aan den Rijn. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereidt hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht.

Chris de Groot heeft ruime ervaring op het gebied van sales, management en business development in diverse sectoren en branches. Chris is de zoon van een groenteboer, en is daar trots op. Het is hem met de paplepel ingegoten dat je moet werken voor iedere euro.

Na zijn studie economie is hij gestart bij een van de grootste internationale spelers in de ICT-branche. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan in sales en sales coaching. Met de overstap naar een groot telecombedrijf heeft Chris als manager leiding gegeven aan verschillende afdelingen.

De afgelopen twintig jaar is Chris actief geweest op de datacentermarkt en heeft hij een aantal internet bedrijven (online shopping en online facturering) opgestart.

Juist die ervaring bij grote, internationale spelers aan de ene kant en start-ups aan de andere kant maakt Chris een adviseur die in staat is kansen en uitdagingen op verschillende manieren te bekijken en succesvol aan te pakken.

Voor meer informatie: chris.degroot@tamkb.nl of 06 – 51 841 301

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een in 2011 opgericht MKB-adviesbureau dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap te halen, door bedrijfsresultaten te verbeteren en de initiële motieven, waarom je ondernemer bent geworden, te realiseren. De Thexton Armstrong adviseurs staan als vertrouwenspartners naast de ondernemers. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van Thexton Armstrong. Zo gaan we als adviseur en mentor met de ondernemer en het team aan de slag.