Websitebanners & artikelen

Vergroot jouw naamsbekendheid en genereer extra leads met weinig zorgen

Hoe kun je op een efficiënte manier de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Maak je bedrijf kenbaar! Dit kan door middel van artikelen en/of websitebanners. Een artikel is de ideale manier om het laatste nieuws van jouw bedrijf kenbaar te maken. Daarnaast zijn websitebanners snel zichtbaar voor de websitebezoeker. 

Voordelen van het Website banners & artikelen, via Hét Ondernemersbelang:
✔ Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf
✔ Genereer extra leads door middel van hyperlinks die linken naar jouw website
✔ Promoot evenementen, maak reclame, genereer nieuwsbriefinschrijvingen of laat lezers gemakkelijk een e-book downloaden.
✔ Weinig zorgen: lever content aan, en wij doen de rest!

Download de mediakit en ontdek alle mogelijkheden >>
Lees hier onze privacystatement

Meer weten?

Waarom Website banners & Artikelen zo interessant zijn?

Vergroot jouw naamsbekend-heid

Lees meer
Door middel van artikelen en/of website banners deel je niet alleen kennis, maar vergroot je ook nog eens de naamsbekendheid van je bedrijf.

Genereer extra leads

Lees meer
Bij zowel websitebanners als artikelen kunnen hyperlinks verwerkt worden die linken naar jouw website. Trek meer bezoekers door hyperlinks in de artikelen en websitebanners te verwerken: genereer extra leads!

Promoot en maak reclame

Lees meer
Promoot een aankomend evenement, maak reclame, genereer nieuwsbriefinschrijvingen en bied gemakkelijk de mogelijkheid voor het downloaden van een e-book met het plaatsen van een website banner.

Weinig zorgen

Lees meer
Bij Hét Ondernemersbelang heb je weinig zorgen. Het enige wat je hoeft te doen is: tekst, hyperlinks en/of fotomateriaal aanleveren. Wij zorgen voor de rest.

Voorbeeld Website banners & Artikelen

 

Websitebanners en artikelen zijn de ideale manier om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Door middel van hyperlinks is jouw website gemakkelijker te vinden en verhoog je hiermee de bezoekersaantallen van jouw website. Bekijk hier de voorbeelden van een websitebanner en een artikel.

Website banner

Artikel

Website banners & artikelen succesverhaal

De samenwerking tussen Het Ondernemersbelang en R.O.T.S startte in 2014. De nieuwe R.O.T.S-aanpak vroeg om meer exposure en Het Ondernemersbelang was een mooie eerste stap door de regionale aanpak. Met meerdere artikelen inclusief een coverstory in 2017 kijkt R.O.T.S terug op een prettige samenwerking met de journalisten en fotografen van het Ondernemersbelang. Het is goed te merken dat ook al wisselen de mensen van rol er toch een persoonlijk contact blijft bestaan.

+ 1 %
Meer bezoekers
- 1 %
lagere kosten per lead
+ 1 %
meer sales qualified leads

Onze Website banners & artikelen partners