OVER ONS

HÉT CROSSMEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met kennisinhoudelijke informatie en ze zo aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat en welke keuzes moet je daarin maken? Hierin is het van essentieel belang om de communicatie via verschillende kanalen af te stemmen op de doelgroep. Hét Ondernemersbelang helpt u graag om antwoord te geven op al uw vragen en uw content via al die kanalen goed te verspreiden.

 

Graag nemen wij je mee op deze bijzondere reis. Ben je er klaar voor? Vul het onderstaande formulier in en neem zo vrijblijvend contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Lucas Bernard
Directeur
Lucas is sinds de oprichting in 2002 verbonden aan hét Ondernemersbelang. Als directeur motiveert en regisseert hij het team.
Linkedinemail
Lydia de Vries
Office Manager
Lydia leidt alle werkzaamheden op kantoor in goede banen, en is daarmee de spin in het web. Vragen? Zij beantwoordt ze graag.
Linkedin lydiaemail
Albert Sliedrecht
Business Development Manager
Albert heeft jarenlange ervaring in het verbinden van ondernemers. Samen met jou zorgt hij voor extra business. Ben je gevestigd in het oosten van Nederland? Dan helpt hij jou graag verder.
linkedin albertemailadresNummer Albert
Anneke Van der Heide
Accountmanager
Bij Anneke staat het belang van de klant altijd voor op. Met haar meedenkende vermogen is ze een uitstekende sparringpartner voor het behalen van de beste resultaten. Voor de regio’s Zeeland, Noord-Brabant en Limburg helpt ze je graag verder.
linkedinemail
Michelle Noorman
Online Marketeer
Michelle neemt graag de touwtjes in handen en zorgt met haar creativiteit voor het perfecte resultaat voor jou!
E-mailTelefoon Michelle
Rob de Vries
Online Marketeer
Rob denkt graag met je mee over de juiste manier om je bedrijf te presenteren. Met zijn inzicht en creatieve vermogen zorgt hij voor de beste resultaten.
Linkedin RobEmail
Kira Stienstra
Online Marketeer
Kira denkt in oplossingen en mogelijkheden en verplaatst zich graag in de schoenen van jou als ondernemer. Met haar enthousiasme en creativiteit zorgt zij voor de beste resultaten.
E-mailLinkedIn
Johannes Swieringa
DGA Hét Ondernemersbelang Print
Johannes is verantwoordelijk voor de fysieke magazines in de regio’s Arnhem – de Liemers en Nijmegen – Rivierenland. Voor vragen over dit onderdeel van de organisatie ben je bij hem aan het juiste adres.
Linkedin Johannesemail

Smart Business Publishers Online BV

Morra 2 – 41
9204 KH Drachten
Telefoon 0512 – 74 52 20
Email info@ondernemersbelang.nl
Smart Business Publishers Online BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 64107760

Voor het doorgeven van persberichten, adreswijzigingen en aanvragen van advertentiemogelijkheden kunt u mailen naar: info@ondernemersbelang.nl