Bureau Streefkerk

Bureau Streefkerk

Bureau Streefkerk dé schakel in het arbeidsproces

Onze aanpak is gericht op resultaat en een duurzame oplossing. Met onze ruime ervaring hebben we de arbeidsmogelijkheden snel in beeld. Dit leidt tot een traject op maat met een optimale, persoonlijke begeleiding. Samen aan het werk betekent voor ons persoonlijk contact.

Al ruim 19 jaar zijn we succesvol samen aan het werk. Bureau Streefkerk is een stevige regionale speler in de profit- en de non-profitsector en is actief op het brede terrein van instroom, doorstroom en uitstroom. Ons werk is mensenwerk. We zijn onafhankelijk, deskundig, betrokken en klantgericht. Wij zijn dan ook trots op onze 8.5 waardering voor klanttevredenheid.

Bij Bureau Streefkerk helpen wij u graag met onze dienstverlening en zijn we gespecialiseerd in het persoonlijk begeleiden van u als bedrijf. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Zo zijn wij uw P&O-partner en bieden we ondersteuning en geven we deskundig advies op verschillende vlakken, zoals 2e spoor-re-integratie en outplacement. Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening op het gebied van organisatieadvies of wilt u graag professionele begeleiding bij outplacement of een werknemer met een burn-out? Neem dan contact op met onze medewerkers en bespreek de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Telefoon: 088 – 443 44 10
Email: info@bureaustreefkerk.nl

Website: www.bureaustreefkerk.nl
Vestiging Ermelo: Harderwijkerweg 38, 3852 AD Ermelo
Vestiging Apeldoorn: Prins Willem Alexanderlaan 1425, 7312 GB Apeldoorn

Benieuwd naar de artikelen van Bureau Streefkerk?

Klik op onderstaande artikelen om de artikelen van Bureau Streefkerk te lezen.