Vacature

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST (M/V)

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie en met passie voor hun werk. Professionals die (vak)kennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wil jij een belangrijke rol spelen bij de groei van ons bedrijf, lees dan snel verder!

BEDRIJFSPROFIEL

Hét Ondernemersbelang is uitgegroeid tot hét crossmediaal kennis- en communicatieplatform voor en door ondernemers. Ons online platform biedt de ondernemer een schat aan informatie.

Hét Ondernemersbelang verbindt ondernemers uit de regio. Dit doen wij via masterclasses, rondetafelgesprekken en met ons digitaal kennis- en communicatieplatform. Hét Ondernemersbelang is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

DE FUNCTIE

Als accountmanager ben je communicatief vaardig en in staat wensen van klanten te vertalen naar een passende oplossing. Daarnaast ben je prestatiegericht en heb je een groot doorzettingsvermogen om je doelstellingen te realiseren. Je kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren. Na een korte interne opleiding ken je onze markt (business to business), denk je mee met de klant en spreek je de taal van de klant. Je bent in staat verbindingen te leggen en kan zowel bestaande als nieuwe klanten overtuigen van de kracht van kennisdeling.

 FUNCTIE-EISEN

– Minimaal MBO werk- en denkniveau;
– Ervaring telefonische verkoop is een pré;
– Goede telefonische en contactuele vaardigheden;
– Flexibiliteit;
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Zelfstandigheid en accuratesse

WIJ BIEDEN

– Een uitstekend basissalaris aangevuld met een goede provisieregeling;
– Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Informele en plezierige werksfeer. 

Ben je enthousiast geworden ? Stuur je cv en motivatiebrief naar:

Lucas Bernard
l.bernard@ondernemersbelang.nl