Masterclasses

Realiseer meer leads van hoge kwaliteit door een masterclass te geven

Persoonlijk, interactief en interessant. Masterclasses zijn de ultieme vorm van kennisdeling. Belangrijker nog, het geven van een masterclass is een effectieve manier om leads te genereren en jouw organisatie als een expert neer en denkleider neer te zetten.

Voordelen van het organiseren van jouw masterclass, samen met Hét Ondernemersbelang:
✔ Realiseer meer leads van hoge kwaliteit
✔ Word gezien als expert en vergroot de kans op een vervolgstap
✔ Gegarandeerd minimaal 10 deelnemers
✔ Alles voor je geregeld (locatie, horeca en techniek)

Download de mediakit en realiseer leads met een Masterclass >>
Lees hier onze privacystatement

Meer weten?

Waarom jouw masterclass samen met ons organiseren?

Realiseer hoge kwaliteit leads

Lees meer
De deelnemers zijn stuk voor stuk ondernemers die betaald hebben voor hun deelname en willen zichzelf graag ontwikkelen. Ze zijn bereid geld uit te geven om hun kennis uit te breiden of om te leren hoe ze een probleem oplossen. Dit geeft aan dat ze een serieuze stap willen zetten.

Word gezien als expert

Lees meer
Door een masterclass te geven, word je gezien als een expert in jouw vakgebied. Realiseer meer vertrouwen en goodwill door jouw kennis te delen met de deelnemers. Omdat de deelnemers jou vertrouwen, ontwikkelen ze een voorkeur voor jouw organisatie, en vergroot jij de kans op een vervolgstap.

Garantie op 10 deelnemers

Lees meer
Hét Ondernemersbelang verzorgt de complete promotie van jouw masterclass en garandeert daarnaast een minimale opkomst van 10 deelnemers. We werven deelnemers via onze nieuwsbrief, event-kalender en kennisbank. Zo realiseer je gegarandeerd leads.

Alles voor je geregeld

Lees meer
Wij verzorgen de marketing, locatie, horeca en techniek zodat jij je 100% kunt richten op de inhoud en het netwerken met je nieuwe zakelijke contacten. Je profiteert dus van alle voordelen van masterclasses, zonder dat je je druk hoeft te maken over de nadelen ervan!

Masterclass pakket

Masterclass promotie pakket:

  1. Masterclass campagne: online via onze kennisbank, onze evenementenkalender en social media. 
  2. Actieve werving van minimaal 10 deelnemers, maximaal aantal deelnemers in overleg. 
  3. Verzorging van de locatie, de horeca en de audio/visuele middelen zoals een beamer/projector, flip-over, geluidsinstallatie met microfoon en schrijfgerei.
  4. Tijdens een interessante kennissessie over uw vakgebied bindt u de deelnemers gedurende een dagdeel (in overleg). 
  5. Verslaggeving van de masterclass in onze online kennisbank, inclusief de deelbuttons van Facebook, Twitter, LinkedIn en E-mail.
  6. Spread verslag (inclusief journalist en fotograaf op desbetreffende locatie) in onze mailcampagne van de desbetreffende regio. 
  7. Exclusiviteit op de masterclasses is mogelijk. Voor de mogelijkheden graag contact opnemen met uw Media-Adviseur van Hét Ondernemersbelang.

voorbeelden masterclass

 

Masterclasses zijn de ultieme mix van kennis en leadgeneratie. Met een masterclass kun je je boodschap op een persoonlijke manier overbrengen naar je doelgroep. De laatste jaren is Hét Ondernemersbelang uitgegroeid tot de marktleider in de organisatie van zakelijke masterclasses. Door jouw masterclass samen met ons te organiseren, volg je een succesvol recept voor gerichte, kwalitatieve leads. Onze lezers vertrouwen er op dat wij kwalitatief inhoudelijke content bieden, hier zorgen wij dan ook voor. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van eerdere masterclasses:

Masterclass Succesverhaal

 

Wij onderhouden als Diligence organisatie sinds begin 2015 al nauwe contacten met Het Ondernemersbelang. Sinds die tijd organiseren wij samen Masterclasses Bedrijfsovername voor ondernemers in het MKB. Deze masterclasses zijn voor ons een uitstekende manier om in contact te komen met nieuwe klanten. Inmiddels hebben we al bijna 40 succesvolle masterclasses georganiseerd. Deze succesformule zetten we wat Diligence betreft nog jaren door!

+ 1 %
Meer bezoekers
- 1 %
lagere kosten per lead
+ 1 %
meer sales qualified leads

Onze Masterclass partners