Rondetafelgesprekken

Ga het gesprek aan met ondernemers en beleidsmakers. Vergroot jouw netwerk en positioneer jezelf als expert

Beslissers en beleidsmakers zijn een uitdagende doelgroep. Ze zijn moeilijk te bereiken en reageren niet op doorsnee marketing campagnes. Het creëren van een zakelijke relatie met deze doelgroep vereist daarom een unieke aanpak… het Rondetafelgesprek!

Voordelen van het Rondetafelgesprek, via Hét Ondernemersbelang:
✔ Kom in contact met ondernemers, beslissers en beleidsmakers
✔ Positioneer jezelf als betrouwbare expert tijdens de rondetafelgesprekken
✔ Vergroot je netwerk binnen deze waardevolle groep
✔ Realiseer vervolgafspraken en nieuwe klanten

Download de mediakit en ontdek alle mogelijkheden >>
Lees hier onze privacystatement

Meer weten?

Waarom zijn rondetafelgesprekken zo interessant?

Beelden zeggen meer dan woorden

Lees meer
Rondetafelgesprekken zijn de ideale manier om in contact te komen met deze uitdagende doelgroep. Je bereikt deze doelgroep moeilijk via andere media- en marketingkanalen. Maar ze zijn wél geïnteresseerd in het wisselen van gedachten over actuele thema's in de markt met andere inspirerende personen. En dat is precies wat een rondetafelgesprek inhoudt.

Positioneer jezelf als expert

Lees meer
Grijp jouw kans om jezelf als expert te positioneren. Ondernemers en/of beleidsmakers ( maximaal 12 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp binnen hun vakgebied onder leiding van een gespreksleider (tevens journalist die hierover een artikel schrijft). Iedere tafeldeelnemers mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen.

Vergroot jouw netwerk

Lees meer
Rondetafelgesprekken zijn een hele geschikte manier om jouw netwerk van beslissers- en beleidsmakers te vergroten. Ieder rondetafelgesprek heeft maximaal 12 deelnemers, waardoor er goede 1-op-1 interactie plaatsvindt. Je leert dus echt iemand kennen en dit biedt kansen voor de toekomst!

Realiseer vervolg- afspraken

Lees meer
Een interessant en inhoudelijk gesprek met een lead of adviseur kan de start van een vruchtbare samenwerking betekenen. Rondetafelgesprekken zijn gemaakt om de interactie tussen alle deelnemers te optimaliseren en daarmee ontstaan dus mogelijkheden. Onze deelnemers zullen je allemaal bevestigen: vervolgafspraken ontstaan vrijwel vanzelf!

Bekijk dit Rondetafelgesprek Video Verslag

 

Rondetafelgesprekken zijn een effectieve manier van kennis delen, naamsbekendheid vergroten & B2B leadgeneratie. Bekijk hieronder een videoverslag van een rondetafelgesprek in de praktijk!

Onze Rondetafelgesprek partners