Gepubliceerd op 25 augustus 2021

B-eye Solutions en Agium EPM fuseren tot AMCO Solutions

Agium EPM, Nederland en B-eye Solutions, Denemarken kondigen vandaag de fusie van de twee organisaties aan. Twee OneStream Diamond Partners en gevestigde adviesbureaus op het gebied van Corporate Performance Management (CPM) en Enterprise Resource Planning (ERP) fuseren.

Met ingang van vandaag zal het gefuseerde bedrijf werkzaam zijn onder de nieuwe naam: AMCO Solutions (AMCO).

Pascal Walk (voormalig Agium EPM Managing Partner) en Jesper Kamstrup (voormalig CEO van B-eye Solutions Group), zijn benoemd tot gezamenlijke CEO’s van AMCO Solutions.

Jesper Kamstrup: “ We respecteren en bewonderen het werk van Agium EPM al een lange tijd. Door samen te werken op meer dan 10 projecten sinds 2018, hebben we geleerd hoe vergelijkbaar onze cultuur en strategische focus is. Het geeft ons de mogelijkheid een grotere en sterkere basis te creëren voor ons zeer bekwame team, zodat zij hun potentieel en ambitie te ontplooien. Het is onze gezamenlijke fantastische groep collega’s, met hun vaardigheden, kennis en ervaring die onze diensten voor onze klanten zullen versterken. Samen staan we gewoon sterker! ”.

AMCO is actief in 11 locaties op drie continenten met meer dan 110 professionals en heeft een wereldwijd trackrecord van meer dan 175 projecten en meer dan 120 klanten in verschillende sectoren. Door de fusie zullen AMCO’s 15 jaar ervaring met oplossingen ervoor zorgen dat haar medewerkers, wereldwijd meer klanten kunnen ondersteunen gedurende de volledige levenscyclus van hun CPM- en ERP-applicaties; van design en implementatie tot training en doorlopende managed services voor post go-live support en de ontwikkeling van specifieke oplossingen.

Pascal Walk: ” We zijn zeer verheugd om te fuseren met B-eye Solutions om gezamenlijk nieuwe betekenis en kwaliteit te geven aan onze dienstverlening. Het is ongelofelijk om in deze bijzondere tijd onze organisaties te verenigen, waardoor wij meer waarde kunnen bieden aan onze klanten en meer carrièremogelijkheden creëren voor onze geweldige collega’s. AMCO’s geografische footprint en internationale teams stellen ons in staat om klanten wereldwijd te bedienen en we zijn erg enthousiast over wat de toekomst zal brengen. Met onze geweldige collega’s en partners kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn: samen staan we echt sterker. 

B-eye Solutions en Agium EPM waren een van de eersten in Europa die een samenwerking aangingen met OneStream Software LLC, een toonaangevend CPM-softwarebedrijf met hoofdkantoor in Michigan, VS, en dat heeft sinds 2013 vele succesvolle projecten opgeleverd.

Vandaag de dag zijn beide consultancy bedrijven twee van de grootste en meest ervaren OneStream Diamond-partners ter wereld met leidende posities in EMEA en APAC, waardoor AMCO de grootste OneStream Diamond-partner in deze regio’s is. Twee OneStream Diamond Partners worden één, met hoogwaardige diensten en oplossingen in OneStream, evenals de bestaande managed services voor Microsoft Dynamics 365 en Oracle Hyperion.

” We zijn verheugd om te zien dat twee van onze grootste wereldwijde Diamond Partners zich versterken in deze samenwerking, welke aansluit bij de manier waarop we OneStream-klanten wereldwijd van dienst zijn, versterkt, met een speciale focus op EMEA en APAC “, zegt Tom Shea, CEO van OneStream Software . “ Hun implementatie-expertise en bewezen staat van dienst zijn een integraal onderdeel van het succes van onze klanten. We kijken ernaar uit verder samen te werken met AMCO Solutions om klanten te helpen hun financiële processen te stroomlijnen wat onze klanten zal faciliteren in het nemen van dagelijkse operationele en strategische beslissingen. 

 

Deze samenwerking is geweldig nieuws voor OneStream-klanten, aangezien AMCO Solutions zal helpen voorzien in een breed scala aan klantbehoeften in EMEA en APAC “, zegt Craig Colby, President bij OneStream Software. “ Het is geweldig om te zien dat twee van onze toegewijde partners zich verenigen om klanten beter van dienst te zijn. Samen zullen AMCO Solutions en OneStream klanten helpen om te gaan met de hedendaagse complexiteit van financiële processen, en zullen doorgaan om 100% klantsucces te realiseren, door cruciale financiële processen te verenigen in één platform, waardoor klanten data kunnen transformeren naar bruikbare inzichten.