Gepubliceerd op 20 augustus 2021

Actie: 5 jaar garantie op QWIC e-bikes

Het Nederlandse e-bike merk QWIC geeft tijdelijk 5 jaar garantie op het grootste deel van de QWIC-collectie. Hiermee ben je verzekerd van jarenlang rijplezier op de sportieve en comfortabele e-bikes van QWIC. Wees er snel bij want deze actie loopt van vrijdag 20 augustus 2021 tot en met 30 november 2021. 

5 jaar garantie
QWIC maakt innovatieve e-bikes met een hoog staaltje vakmanschap en hoogwaardige componenten. Met deze 5 jaar garantie-actie toont QWIC het vertrouwen in de e-bikes. Hoe het werkt? Heel simpel. Koop een van de actiemodellen in de actieperiode, meld de fiets vervolgens aan via de actiepagina van QWIC en ontvang binnen enkele dagen jouw 5 jaar garantiecertificaat.  

Deelnemende e-bikes
Deelnemende modellen aan de 5 jaar garantie-actie zijn e-bikes uit de sportieve Performance serie, waaronder de razendsnelle speed pedelecs en de comfortabele Premium serie.

Speed pedelec actie
Wil je supersnel van A naar B? Naast de 5 jaar garantie actie loopt er ook een actie op alle QWIC speed pedelecs. Omdat de speed bikes de beste prestaties leveren met een maximale accucapaciteit, biedt QWIC een gratis accu-upgrade naar 735 Wh, t.w.v. €400, bij de aankoop van een speed pedelec naar keuze. Deze promotie-actie op alle speed pedelecs loopt t/m 31 september 2021.

www.qwic.nl/actie-5-jaar-garantie/

Foto: QWIC