Gepubliceerd op 28 november 2016

Weemen Grubbenvorst verhuist naar Villa Flora in Venlo

Weemen teamDat innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand kunnen gaan, bewijst Weemen (totaalleverancier op het gebied van druk- en printwerk en communicatiediensten) al meer dan veertig jaar. De Limburgse afdeling van Weemen krijgt vanaf 1 november een nieuwe inspirerende, innovatieve en duurzame plek. De afdeling verhuist namelijk van Grubbenvorst naar Villa Flora in Venlo, het groenste kantoor van Nederland.

“Innovatie en duurzaam ondernemen staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel”, aldus Twan Weemen, directeur van Weemen. “Niet alleen steken wij veel energie in de opbouw en het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten, maar wij vinden wij het aangaan van een duurzame verbintenis met het milieu net zo belangrijk. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming opereren we heel milieubewust”.

Weemen heeft vier vestigingen en deze bevinden zich verspreid over de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. De Limburgse afdeling van Weemen verhuist per 1 november van Grubbenvorst naar Villa Flora in Venlo. Weemen: “Door alle innovatieve, inspirerende en duurzame initiatieven die in en rond Villa Flora plaatsvinden, past de nieuwe locatie uitstekend bij ons bedrijf. Bovendien heeft Villa Flora een betere bereikbaarheid dan ons pand in Grubbenvorst. Als Weemen willen we vooruit. Zowel in de bedrijfsvoering als richting onze relaties. De uitstraling van het nieuwe pand laat ook zien waar wij als bedrijf voor staan.”

Weemen

Met vier vestigingen, 75 betrokken specialisten en een veelzijdig producten- en dienstenaanbod is Weemen de partner op het gebied van bedrijfscommunicatie, hoogwaardig druk- en printwerk, signing en promotionele artikelen. Weemen biedt communicatieoplossingen op maat, zowel groot als klein.

Onze partners