Gepubliceerd op 28 november 2016

Veghel! We hebben hem! De FD Gazellen Award!

FD Gazellen AwardTijdens een schitterende FD Gazellen avond in het Evoluon werd aan Personeel Diensten Centrum de FD Gazellen Award uitgereikt. In het volgepakte Evoluon nam oprichtster Anja Lawera de FD Gazellen Award in ontvangst.

 

Groei van 80 procent

PDC voldoet met een groei van 80 procent, in drie jaar tijd, ruimschoots aan een van de criteria die wordt gesteld om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards. Een ander criterium is dat het bedrijf volledig financieel gezond moet zijn. Mede-winnaars van de Gazellen Awards in Veghel zijn HOBIJ & Orangebag.nl. Hen willen we feliciteren met deze topprestatie!

Mede-mogelijk door klanten en medewerkers

Wij zijn onze klanten en medewerkers dankbaar dat zij dit succes met ons mogelijk hebben gemaakt. We voelen een enorme betrokkenheid bij al onze relaties. We hebben een grote drive om PDC verder door te laten groeien om nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen betekenen in advisering en ondersteuning op het gebied van personeelszaken.”
De on- en offline diensten van PDC zijn ingericht om ondernemers alle personeelszaken uit handen te nemen. Van het inzetten van arbeidsmarktcommunicatie tot en met het verzorgen van de verzuimbegeleiding. “We zijn enorm trots en blij met deze erkenning,” zegt Anja Lawera, directeur en oprichter van PDC. “PDC groeit, omdat wij op praktische en professionele wijze ondernemers helpen bij de vraagstukken op het gebied van personeelszaken.”

Over de Gazellen Award

Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moet een bedrijf de afgelopen 3 jaar een netto-omzetgroei hebben gerealiseerd van minstens 20 procent per jaar. Daarnaast is het belangrijk dat de organisatie een stabiele en gezonde financiële positie heeft. Het meest recente boekjaar dient te zijn afgesloten met een positief resultaat en in de voorgaande jaren mag maximaal één jaar een negatief resultaat zijn geboekt. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.

Onze partners