Gepubliceerd op 28 november 2016

Moderne kunst met een eigen unieke stijl

Wilt u een stukje moderne kunst aan de muur dan bent u bij The Art Shop Den Haag op het juiste adres. Gezien het grote aantal kunstenaars is voor ieders smaak wel wat te vinden.

The Art Shop Den Haag biedt kunstuitleen en de verkoop van moderne kunst aan, voor zowel particulieren als bedrijven. De kunstenaars hebben ieder hun eigen unieke stijl die in al hun schilderijen duidelijk te herkennen is.

Zo is Ronald Chapeau een populaire kunstenaar waarvan de kunstwerken altijd zeer geliefd zijn. Hij is al jaren ambachtelijk zeefdrukker. De werken van Ronald Chapeau worden gekenmerkt doordat er vaak een beroemd persoon op staat. Het zijn zeefdrukken die allemaal met de hand beschilderd zijn. Wat ook heel kenmerkend is zijn de stukken krant en oude aankondigingsposters waarmee hij werkt. Zo ontstaat er een mooie kleurrijke mixed media art.

Ook erg bijzonder zijn de kunstwerken van Lincy Bakker. Zij komt uit een enorm creatieve kunstzinnige familie. Dus kunst maken is haar met de paplepel ingegoten.

Haar werken bestaan uit olieverf en brons. Ook gebruikt zij diverse technieken op haar kunstwerken zoals acrylverf, epoxyhars en goud. De schilderijen zijn vaak opgedeeld in vlakken doordat er harde lijnen zijn te zien. Dit is vaak wel weer gecombineerd met warme kleuren. Dit zet een dynamisch beeld neer.

Yulia Muravyeva is ook een enorme favoriet onder veel mensen. Zij komt oorspronkelijk uit Rusland maar woont alweer een tijd in Nederland. Haar kunstwerken kenmerken zich door vrolijke, kleurvolle schilderijen vol met bloemen. Zij werkt met acrylverf op linnen. Yulia schildert in een abstracte stijl waarin de bloemknoppen met dikke lagen verf zijn aangebracht. Verder werkt zij met enorm warme kleurovergangen. Het is haar bedoeling dat de schilderijen een positief en vrolijk gevoel uitstralen. Dat lukt haar zeker. De schilderijen zijn echte blikvangers!

Het is een kwestie van smaak maar de kunst van bovengenoemde kunstenaars is een echte eyecatcher op je muur!

www.theartshopdenhaag.nl

Onze partners